2006. március 15., szerda

Yetisportok 3 (MOBIL)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. március
Projektvezető: Gandrus
Fordítók: -
Lektorálta: -
Verzió: v1.0
Méret: 52,8 KB
Platform: MOBIL
Letöltve: 186 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Azt hiszem nem sokaknak kell bemutatni a Yetisports játékokat PC-re. Aki mégsem ismeri, az kattanjon a www.yetisports.org címre, és megismeri! A Yetisports játékoknak azonban van mobiltelefonra készült változata is.
    Magyarítás tudnivalók:
    Telepítés: A honosítás feltelepítéséhez a Yetisports 3 c. játék mobil változatát (Yetisports3.jar) ki kell tömöríteni egy könyvtárba (winzippel, vagy más tömörítőprogrammal), majd el kell indítani a yetisportok3-HUN.exe telepítőprogramot. Ezután el kell olvasni ezt a telepítési útmutatót.  A telepítőnek meg kell adni azt a könyvtárat, ahova ki lett tömörítve a játék. Az indítás gombra kattintva feltelepíti a honosítást. Ezután a könyvtárban lévő file-okat be kell tömöríteni .jar kiterjesztéssel, vagy .zip kiterjesztéssel, és utána átnevezni .jar -nak. 

    Magyarítás letöltése
    A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése