2006. szeptember 15., péntek

LEGO Star Wars II (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. szeptember
Projektvezető: Morpheu$
Fordítók: Morpheu$
Grafika:  Piedon, Morpheu$
Lektorálta: RaveAir, Morpheu$
Verzió: v1.1
Méret: 6,42 MB
Platform: PC
Letöltve: 10059 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
A Birodalom ezúttal a LEGO figurákból álló új Csillagok Háborúja játékkal vág vissza. A LEGO Star Wars II-ben újból végigélhetjük, amint a Lázadók Szövetsége lerombolja a Galaktikus Birodalmat, hogy aztán fokozatosan újraépíthesse a galaxist. Az olyan jelenetek, mint amikor Darth Vader üldözi a csatahajón menekülő Leia hercegnőt, vagy amikor lerombolják az újraépült Halálcsillagot, minden korosztály számára még élvezhetőbbé teszik az új epizódot.
Ebben a részben LEGO kockákkal építkezhetsz, a Free Play móddal egyedi járműveket gyárthatsz és a karaktereket (összesen több mint 100-at) tetszés szerint formálhatod a testrészek szabad összeillesztésével, hogy olyan alakokat rakj össze, mint “Stormbacca”, “Chew Vader” vagy “Leia Wan Kenobi”.

Olyan további újdonságokkal találkozhatsz még, mint például a karakterekre szabott támadások és manőverek, Power Brick-ek, Minikitek, a két-játékos kamera, vagy a sokkal nagyobb kihívások.
Magyarítás tudnivalók:
A magyarítás tartalmazza a játékban előforduló szövegek és a stáblista fordítását. Továbbá tartalmaz magyar nyelvű logót, betöltő-képernyőt ill. karakterkészletet. Így a játékban fellelhető összes szöveg magyarul lesz olvasható.

A magyarítást a kizárólag a LEGO Star Wars II v1.0-ás és v1.1-es változatára telepíthető. Nem kompatibilis a játék demójával. A honosítás sikeres telepítéséhez a játéknak már előre fent kell lennie a számítógépen.

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

5 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Ha valami ötletetek, megjegyzésetek van a fordítással kapcsolatban, kérjük osszátok meg velünk. Köszönjük!

    VálaszTörlés
  2. Fordítás kifagy és nem tudom leállítani sehogy csak ha lekapcsolom a gépet és nem fejezi be a telepítést.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, érdekes. Rendszergazda módban futtatod a telepítőt?

      Törlés
  3. Sziasztok! egy bosszantó problémám akadt: néha eléggé laggol a játék alapból és minden egyes intrónál APP CRASH: amikor lemagyarosítottam most már el se indítja... ez most szivat? újra lett a gép telepítve új alaplappal...

    A Gépem:

    Windows 7 Home Premium 32-bit SP 1 Intel Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GS

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok! egy bosszantó problémám akadt: néha eléggé laggol a játék alapból és minden egyes intrónál APP CRASH: amikor lemagyarosítottam most már el se indítja... ez most szivat? újra lett a gép telepítve új alaplappal...

    A Gépem:

    Windows 7 Home Premium 32-bit SP 1 Intel Core2 Duo CPU E7200 @ 2.53GHz, 2,0GB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GS

    VálaszTörlés