2006. december 24., vasárnap

Black & White 2 (PC)

Magyarítás adatok: 

Dátum: 2006. december
Projektvezető: Andy
Fordítók: Andy, Panyi, Morpheu$, Deguz, Fisi, Shadow_THH
Lektorálta: Andy
Verzió: v1.2
Méret: 1,16 MB
Platform: PC
Letöltve: 1972 alkalommal (2010. augusztusáig)


Játékismeretető:
Az isten-játék fejlesztő Peter Molyneux és az RTS-alkotó Ron Millar kreatív elméjéből pattant elő a Black & White 2, a nagysikerű Black & White játék folytatása. Ismét egy mindenható istenség szerepében tündökölhetsz, híveket toborozhatsz és visszatérhetsz Éden idilli világába, ahol azóta a fegyverek és a hadviselés feltalálása megrontotta az egykor gyönyörű vidéket. Kölyökkorától fogva nevelt óriási Teremtményed segítségével kivívhatod a bennszülöttek tiszteletét és imádatát. Hogy ezt jóságoddal vagy megfélemlítéssel éred el, csak rajtad áll.
Magyarítás tudnivalók:
- A játék összes egyjátékos - és többjátékos szöveganyaga (függetlenül attól, hogy a magyarítás megjelenésének pillanatában a játék NEM tartalmazta a többjátékos módot, csupán a hozzá tartozó szövegeket)
- A játék teljes menüje 

Magyarítás letöltése
A magyarítás telepítőjének letöltéséhez kattints a zöld nyílra és az pár másodperc elteltével megjelenik a böngésződ letöltései között. Ezeket a fájlokat külső szerver tárolja, így előfordulhat, hogy akkor is szünetel, akadozik a letöltés, amikor maga az oldal tökéletesen működik. Kérjük, légy türelemmel.

3 megjegyzés:

  1. Hello!
    Üzemel még az oldal? Vagy csak ez a file hiányzik?! (Black & white 2 magyarítás)
    Nagyon szeretném letölteni, szóval ha van megoldás kérlek írjatok!

    Üdv.
    T. Németh

    VálaszTörlés
  2. Hali!
    Én is le szerettem volna tölteni :)
    Előre is köszi!

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    A magyarítás már újra elérhető! Sajnos a Dropbox korlátozta a fájlok letöltését, így új felhő szolgáltatót kellett keresni.

    VálaszTörlés